Dameskapper

Kapsalon Amsterdam-Oost


Wilt u net zulk haar als die ene actrice of popster? Bent u op zoek naar een kapsel dat perfect past bij uw gezicht? Of gaat u trouwen en wilt u er zeker van zijn dat u in het huwelijksbootje stapt met een prachtig bruidskapsel? Kom naar onze kapsalon in Amsterdam-Oost: De Knipstudio.

De Knipstudio is een goede en betaalbare kapsalon in Amsterdam-Oost. Onze ervaren kapsters werken stuk voor stuk met veel zorg en deskundigheid aan uw kapsel.

Bruidskapsels in onze kapsalon in Amsterdam


U doet er alles aan om van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken. Op die dag mag een prachtig bruidskapsel niet ontbreken.

De Knipstudio is gespecialiseerd in bruidskapsels en is een van de goedkoopste kapsalons in Amsterdam die bruidskapsels maken. Bij ons krijgt uw hagelwitte bruidsjurk de kroon die het verdient.

Omdat onze elegante en prachtig afgewerkte bruidskapsels wat bewerkelijker zijn dan onze andere behandelingen, werken wij met bruidskapsels op afspraak.


Kapsalon Amsterdam-Oost: zorgvuldig knippen


We beginnen nooit met knippen voordat we precies voor ogen hebben wat ù wilt. We vragen naar uw wensen en denken met u mee.

Erg belangrijk: we kijken altijd naar de vorm van uw gezicht. Niet iedere gezichtsvorm is geschikt voor ieder kapsel. Ons professionele team weet uw wensen als geen ander te vertalen naar een kapsel dat past bij uw gezicht.

Zijn u en onze kapster het helemaal eens? Pas dan begint zij met knippen. Want we laten u alleen de deur uitgaan met een tevreden glimlach op uw gezicht.

Herstelbehandeling met Olaplex

Verven geeft uw haar minuscule beschadigingen aan de zogenaamde zwavelbruggen. Om uw haar snel te laten herstellen behandelen wij het in De Knipstudio met Olaplex. Zo kunt u veilig uw haar laten verven. Olaplex herstelt de zwavelbruggen van uw haar. Er zitten geen silliconen, oliën, sulfaten, ftalaten, aldehuden en DEA's in. Ook is het niet op dieren getest. U kunt uw haar dus met een gerust hart laten behandelen met Olaplex.

 

Brazilian Wax in De Knipstudio


We kunnen ook uw intieme plekken perfect ontharen. Dat doen we met een Brazilian Wax. Lees hier meer over Brazilian Waxing in de Knipstudio.

Waar anders in Amsterdam vindt u een betaalbare kapsalon die zo veelzijdig is?

Bekijk hier onze prijslijst of maak direct een afspraak voor uw bruidskapsel.